Skip to content

Familierecht en Erfrecht

De meest bekende en meest voorkomende procedure in het familierecht is de echtscheiding. Het Personen- en Familierecht is echter veel breder.

Wij helpen u bij familierechtelijke vragen en geschillen over de boedelverdeling of afwikkeling huwelijkse voorwaarden, waardering van ondernemingen, het erfrecht, naamswijzigingen en kwesties met betrekking tot de kinderen. Denk hierbij aan de hoofdverblijfplaats van de kinderen, een voorgenomen verhuizing, gezag over de kinderen, contact- en omgangsregelingen met de kinderen, het ouderschapsplan, alimentatie, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, adoptie, erkenning van kinderen of ontkenning vaderschap.

In het kader van de echtscheidingsprocedure kunnen wij u, met inzet van onze samenwerkingspartners, tevens voorzien van de benodigde financiële en fiscale adviezen. Op deze wijze krijgt u zicht op de vraag wat de financiële en fiscale consequenties van een echtscheiding voor u en/of uw onderneming zijn. Met een compleet beeld van uw juridische, fiscale en vermogensrechtelijke positie kunnen wij met u de optimale procestactiek bepalen.

Ook voor al uw vragen op het gebied van het erfrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Is er sprake van een erfrechtelijk geschil of hebt u een erfrechtelijke vraag neem dan contact op met onze specialist.

Wij begrijpen dat deze kwesties gevoelig liggen. Met onze deskundige en persoonlijke aanpak staan wij zowel ondernemers als particulieren bij.

Familierecht advocaat mr. K.M. (Katinka) Kuipers-ten Voorde

Voor al uw familie- en erfrechtelijke vragen kunt u contact opnemen met onze familierecht advocaat, mr. K.M. (Katinka) Kuipers-ten Voorde. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0546) 57 59 88. U kunt uw vraag ook mailen naar tenvoorde@muldervangeel.nl

Recente publicatie

Ik ben ondernemer, waar moet ik aan denken bij een echtscheiding?

Bent u ondernemer en gaat u scheiden? Maakt u zich zorgen over de toekomst van uw onderneming? Heeft u vragen over de waardering van de…

Onze Specialist Familierecht en Erfrecht

Advocaat Kuipers-Ten Voorde

mr. K.M. Kuipers-Ten Voorde

Advocaat

Recente publicatie​

Moet ik kinderalimentatie betalen en zo ja, welk bedrag?

Bij een echtscheiding bent u wettelijk verplicht om afspraken te maken over uw kinderen. De kinderalimentatie behoort tot één van deze afspraken. Het doel van kinderalimentatie is ervoor zorgen dat er voor het kind zo weinig mogelijk verandert.

Maak een afspraak met onze advocaten