Skip to content

Verkeersongeval

Als bestuurder, inzittende, getuige of nabestaande kunt u betrokken raken bij een verkeersongeval. De schade kan variëren van blikschade tot ernstig letsel. De toedracht van het ongeval is van belang, omdat hieruit de aansprakelijkheid wordt afgeleid (bijvoorbeeld artikel 185 Wegenverkeerswet).

Een whiplash en dwarslaesie zijn veelvoorkomende letselschades. Ook kunt u botbreuken, hersenletsel en kneuzingen aan het voorval overhouden. Een verkeersongeval kan zich in verschillende soorten en maten voordoen. Zo kunt u betrokken raken bij een auto-ongeluk door een kopstaartbotsing of een fietsongeval krijgen. Het is van belang dat uw letselschadezaak zorgvuldig wordt afgewikkeld. Een ervaren advocaat kan u helpen bij het claimen van uw schade

Schadeverzekering inzittenden

Bij uw autoverzekeraar kunt u een schadeverzekering inzittenden (SVI) afsluiten. Met deze verzekering verzekert u zichzelf en uw passagiers voor eventuele financiële gevolgen van een verkeersongeluk, bijvoorbeeld bij letselschade of invaliditeit. De SVI kunt u als extra dekking afsluiten bovenop uw autoverzekering. Schuld speelt in het geval van de SVI geen rol, dus ook indien een eenzijdig ongeval of onopzettelijk een verkeersfout heeft plaatsgevonden, betaalt de schadeverzekering inzittenden uw letselschade.

Wij behartigen uw belangen van A tot Z. Letselschadeprocedures zijn lange en complexe procedures, hierdoor is het prettig om één aanspreekpunt te houden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu kosteloos contact op met Chris Harmsen op 06 15 19 51 60 of MulderVanGeel op 0546 575 988.

Wilt u advies over letselschade

Neem contact op met onze letselschade specialist

Stuur ons uw gegevens en onze letselschade specialist neemt vrijblijvend contact met u op.