Skip to content

Contracten en Algemene voorwaarden

Als ondernemer komt u dagelijks met contracten in aanraking. Van relatief eenvoudige afspraken tot complexe overeenkomsten, MulderVanGeel staat u graag bij! Onze advocaten hebben de kennis en ervaring om u van dienst te zijn bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en algemene voorwaarden. Ook in situaties waarin u gemaakte afspraken wilt handhaven kunnen de advocaten van MulderVanGeel u van dienst zijn.
Kortom: voor al uw vragen op het gebied van contracten of algemene voorwaarden, bent u bij MulderVanGeel aan het juiste adres!

Verbintenisrechtelijke vraagstukken

Contracten en de daaruit voortvloeiende verplichtingen (verbintenissen) leiden niet zelden tot juridische vragen en problemen. Soms heeft u enkel behoefte om door u gemaakte afspraken juridisch vast te laten leggen. Andere keren heeft u wellicht behoefte om een contract op risico’s te laten toetsen. Verder komt het helaas geregeld voor dat contractspartijen hun afspraken niet nakomen met schade tot gevolg, of dat partijen gaandeweg hun afspraken verschillend zijn gaan interpreteren.
MulderVanGeel adviseert en procedeert geregeld over deze vraagstukken.

Advocaat contracten en algemene voorwaarden

Voor al uw vragen over contracten of algemene voorwaarden kunt u contact opnemen met onze specialisten, mr. M.J.J. (Marc) van Geel en mr. P.H.A. (Pieter) Mulder. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0546) 57 59 88. U kunt uw vraag ook mailen naar vangeel@muldervangeel.nl of naar mulder@muldervangeel.nl.

Recente publicatie

Bereikbaarheidsdiensten tellen als arbeidstijd

Veel Nederlanders hebben ermee te maken; bereikbaarheidsdiensten, ook wel consignatiediensten genoemd. Een werknemer ontvangt een kleine vergoeding voor het feit dat hij ieder moment opgeroepen kan worden om te werken.

Onze Specialisten contracten en algemene voorwaarden

Pieter Mulder

mr. P.H.A. Mulder

Advocaat (partner)
Marc van Geel

mr. M.J.J. van Geel

Advocaat (partner)

Maak een afspraak met onze advocaten