Skip to content

Publicaties

NIEUWS! Mediation in familiezaken bij MulderVanGeel Advocaten

Als u gaat scheiden en u bent het niet met elkaar eens, kan mediation u helpen samen een oplossing te vinden. Er zijn verschillende redenen waarom men bij scheidingsproblemen kan kiezen voor mediation in plaats van dat iedere partij een eigen advocaat in de arm neemt. Veelal komen partijen via mediation sneller tot een oplossing. Doordat tijdens de mediation ook alle (toekomstige) problemen worden besproken en meningsverschillen uit de wereld kunnen worden geholpen, is het contact tussen ex-partners – na de mediation – meestal beter dan na het voeren van langdurige en kostbare procedures.

Bent u op zoek naar een mediator die u kan begeleiden bij het tot stand brengen van afspraken over de kinderen, de alimentatie, de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap en/of de afwikkeling huwelijkse voorwaarden, dan kunt u voortaan ook bij MulderVanGeel advocaten in Almelo terecht.

Katinka Kuipers – ten Voorde is (aspirant) lid van de Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators, oftewel de vFAS. Als lid van de vFas word je naast een gespecialiseerd familierechtadvocaat ook opgeleid tot scheidingsmediator.

Het voordeel hiervan is dat Katinka – bij voorkeur overleg namens partijen gezamenlijk – niet alleen de gemaakte afspraken in een convenant en ouderschapsplan kan vastleggen. Zij kan u bij de gehele scheidingsprocedure begeleiden. Dus van het indienen van het verzoekschrift tot scheiding bij de rechtbank tot het laten inschrijven van de uitspraak van de rechtbank in de daartoe bestemde registers bij de gemeente. Immers, bij scheidingszaken heeft men altijd een advocaat nodig. Van begin tot eind bent u bij MulderVanGeel advocaten in Almelo dan ook aan het juiste adres!

Wilt u meer weten of bent u op zoek naar een scheidingsmediator neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Katinka Kuipers- ten Voorde. Bereikbaar op telefoonnummer (0546) 57 59 88 of via tenvoorde@muldervangeel.nl.

Deze informatie delen:

Vragen? neem dan gerust contact op: