Skip to content
Destiny
D. Smoes
Juridisch secretaresse

Destiny stelt zich voor

In 2020 ben ik begonnen bij MulderVanGeel als MBO 4 stagiaire juridisch administratief dienstverlener. Hier heb ik mijn stage mogen afronden en mijn MBO 4 diploma in ontvangst mogen nemen.

Na een jaar ertussenuit te zijn geweest vanwege een andere opleidingskeuze, ben ik terug van weg geweest in de functie juridisch secretaresse. Hiernaast studeer ik op het Saxion Enschede en volg ik de opleiding HBO Rechten deeltijd. MulderVanGeel heeft mij de mooie kans geboden om werk en school naast elkaar te kunnen volgen en op deze manier praktijk en theorie samen te brengen.

Een klein kantoor zoals MulderVanGeel spreekt mij erg aan, omdat de (spreekwoordelijke) drempels laag zijn en je goed contact hebt met je collega’s. Er voor elkaar zijn op de momenten wanneer dit nodig is, vind ik een erg belangrijke omschrijving die hoort bij het Team MulderVanGeel. De werkzaamheden zijn erg divers en als HBO-deeltijdstudente kan ik op de verschillende rechtsgebieden binnen MulderVanGeel goed oriënteren en ontwikkelen.