Skip to content
J. Schonewille & A. ten Cate
Juridisch secretaresses

Jessica stelt zich voor

Een leuke werksfeer met een grote diversiteit aan werkzaamheden maakt dat ik met veel plezier mijn werk als secretaresse binnen MulderVanGeel verricht. De juiste communicatie met cliënten alsmede de samenwerking met collega’s zie ik dan ook als een essentieel onderdeel van een goede dienstverlening. Immers, het belang van onze cliënten staat voorop!
“Een goede secretaresse is als een onzichtbare elleboog die je zachtjes aanstoot als een deadline in zicht komt om ervoor te zorgen dat je je hoofd bij de zaak houdt.”

ASTRID STELT ZICH VOOR

Als secretaresse van een relatief klein advocatenkantoor heb je te maken met een hoge diversiteit aan werkzaamheden. Dit varieert van het gereedmaken van processtukken tot het te woord staan van cliënten. Deze wisselende werkzaamheden maakt onze functie niet alleen erg breed maar daardoor ook zeer boeiend. Never a dull moment! De cliënten staan bij ons voorop dus ik zie het dan ook als een belangrijke taak om ervoor te zorgen dat afspraken met onze cliënten worden nagekomen. Ook het persoonlijke contact maakt mijn werk leuker en geeft me extra energie om net dat stapje harder te lopen.